Osnovne studije

  Nauka za privredu
  Nauka za privredu
  Tehnološki fakultet
  Novi Sad

  Opširnije...

  Prijem 2017
  Svečani prijem studenata
  2.10.2017.

  Opširnije...

  Euroijada
  Studеnti TFNS
  оsvојili zlаtо
  nа Еurоiјаdi 2017.

  Opširnije...

  Počasni doktorat prilog RTV
  Počasni
  doktorat,
  prilog RTV

  Opširnije...

  Izdvajamo

  • Nagrada „Dr Zoran Đinđić“

   Nagrada „Dr Zoran Đinđić“
   Javna prezentacija kandidata u užem izboru za dodelu Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za najboljeg mladog naučnika istraživača i prezentacija radova u užem izboru za dodelu Nagrade „Dr Zoran Đinđić“

  • Poseta Departmanu za poljoprivredu u Poreču

   Poseta Departmanu za poljoprivredu u Poreču

   Dana 23.11.2017. godine naše kolege dr Vladimir Puškaš i dr Uroš Miljić sa Odeljenja za vino i alkoholna pića i dr Dragoljub Cvetković, rukovodilac Laboratorije za ispitivanje prehrambenih proizvoda koja radi u sklopu Tehnološkog fakulteta Novi Sad, bili su u službenoj poseti Departmanu za poljoprivredu u Poreču (Veleučilište u Rijeci), Republika Hrvatska.

  • 2nd Conference for Early Stage Researchers

   Dugo izdanje međunarodne konferencije Polimar 2018.

  • Poseta Biotehničkom fakultetu u Ljubljani

   Poseta Biotehničkom fakultetu u Ljubljani

   Dana 16.10.2017. godine, delegacija Tehnološkog fakulteta Novi Sad, koju su činili prof. dr Radomir Malbaša-dekan i prof. Zita Šereš, posetili su Ljubljanu, tačnije Biotehnički fakultet povodom proslave za 70. godina postojanja Biotehničkog fakulteta.

  • Prehrambene tehnologije na svetskom nivou

   Univerzitet u Novom Sadu našao se na šangajskoj listi najboljih univerziteta među 150 najboljih univerziteta iz oblasti prehrambenih tehnologija (Food Science and Technology), pošto je rangiran između 101. i 150. Mesta. Ova lista nema formalni karakter, ali predstavlja stvar prestiža u vezi sa naučno-istraživačkim radom i uticajem na nauku pojedinačnih univerziteta na svetskom nivou.

  • Energija znanja - NIS

   Energija znanja - NIS

   Na Katedri za naftno-petrohemijsko inženjerstvo Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, uz podršku NIS-a, otvorena je moderna laboratorija koja je namenjena obrazovanju studenata Naftno-petrohemijskog inženjerstva.

  • Akreditacija Laboratorije AiP

   AKREDITACIJA LABORATORIJE ZA AMBALAŽU I PAKOVANJE OBNOVLJENA DO 2021. GODINE

   Nakon realizovanog ponovnog ocenjivanja prema zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17025:2006 dana 31.01.2017. koje je Laboratorije za ambalažu i pakovanje prošla bez neusaglašenosti, akreditacija je obnovljena do 2021. godine. Rukovodstvo se zahvaljuje saradnicima Laboratorije na angažovanju i uloženom trudu. Više informacija se nalazi na stranici Laboratorije

  • Akreditacija Laboratorije IPP

   AKREDITACIJA LABORATORIJE ZA ISPITIVANJE PREHRAMBENIH PROIZVODA OBNOVLJENA DO 2020. GODINE

   Nakon uspešno realizovanog ponovnog ocenjivanja prema zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17025:2006 akreditacija Laboratorije za ispitivanje prehrambenih proizvoda je obnovljena do 2020. godine. Rukovodstvo se zahvaljuje saradnicima Laboratorije na angažovanju i uloženom trudu. Više informacija se nalazi na linku

  Erasmus+

  Erazmus+ stipendirana studentska mobilnost i mobilnost osoblja na Univerzitetu u Haenu, Španija. Više informacija na sajtu UNS-a.

  mobilnost studenata

  mobilnost osoblja
  Erazmus+ stipendirana studentska mobilnost i mobilnost osoblja na Univerzitetu u Alkali, Španija Više informacija o konkursu možete videti na sajtu UNS-a.

  Opširnije...

  Erazmus+ stipendirana mobilnost doktoranata i osoblja na Univerzitetu Radboud, Holandija. Više informacija o konkursu možete videti na sajtu UNS-a.

  Opširnije...

  Erazmus+ stipendirana mobilnost doktoranata i osoblja na Univerzitetu u Granadi, Španija. Više informacija o konkursu možete videti na sajtu UNS-a.

  Opširnije...

  Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates