UPIS
U ŠKOLSKU 2017/2018. GODINU

opširnije

pozadina

Osnovne studije

  Dnevnik
  Prvi dan upisa
  Dnevnik, 4.7.2017.

  Opširnije...

  Počasni doktorat prilog RTV
  Počasni doktorat, prilog RTV

  Opširnije...

  Savetnik ze hemikalije
  KURS - Savetnik za hemikalije

  Opširnije...

  Upravljanje otpadom
  KURS - Upravljanje otpadom

  Opširnije...

  Izdvajamo

  • Počasni doktor Univerziteta

   Počasni doktor Univerziteta

   Dana 29.062017. godine, naš Fakultet je posetila prof. dr Gordana Vunjak-Novaković, redovni profesor Univerziteta Kolumbija u Njujorku, SAD. Prof. dr Gordana Vunjak-Novaković je po svom osnovnom, magistarskom i doktorskom akademskom obrazovanju tehnolog.

   Prof. dr Gordana Vunjak-Novaković je 28.06.2017. godine dobila titulu počasnog doktora Univerziteta u Novom Sadu, na predlog Tehnološkog fakulteta Novi Sad.

  • Saradnja nauke i privrede

   Saradnja nauke i privrede

   „Development of innovative chocolate products fortified with bioactive compounds“

   Istraživački tim sa Tehnološkog fakulteta i kompanija Eugen Chocolate realizuju projekat u okviru Programa saradnje nauke i privrede, koji sprovodi Fond za inovacionu delatnost, a finansiraju Evropska unija i Republika Srbija.

  • Energija znanja - NIS

   Energija znanja - NIS

   Na Katedri za naftno-petrohemijsko inženjerstvo Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, uz podršku NIS-a, otvorena je moderna laboratorija koja je namenjena obrazovanju studenata Naftno-petrohemijskog inženjerstva.

  • Akreditacija Laboratorije AiP

   AKREDITACIJA LABORATORIJE ZA AMBALAŽU I PAKOVANJE OBNOVLJENA DO 2021. GODINE

   Nakon realizovanog ponovnog ocenjivanja prema zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17025:2006 dana 31.01.2017. koje je Laboratorije za ambalažu i pakovanje prošla bez neusaglašenosti, akreditacija je obnovljena do 2021. godine. Rukovodstvo se zahvaljuje saradnicima Laboratorije na angažovanju i uloženom trudu. Više informacija se nalazi na stranici Laboratorije

  • Akreditacija Laboratorije IPP

   AKREDITACIJA LABORATORIJE ZA ISPITIVANJE PREHRAMBENIH PROIZVODA OBNOVLJENA DO 2020. GODINE

   Nakon uspešno realizovanog ponovnog ocenjivanja prema zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17025:2006 akreditacija Laboratorije za ispitivanje prehrambenih proizvoda je obnovljena do 2020. godine. Rukovodstvo se zahvaljuje saradnicima Laboratorije na angažovanju i uloženom trudu. Više informacija se nalazi na linku

  Erasmus+

  Erazmus+ stipendirana studentska mobilnost i mobilnost osoblja na Univerzitetu u Haenu, Španija. Više informacija na sajtu UNS-a.

  mobilnost studenata

  mobilnost osoblja
  Erazmus+ stipendirana studentska mobilnost i mobilnost osoblja na Univerzitetu u Alkali, Španija Više informacija o konkursu možete videti na sajtu UNS-a.

  Opširnije...

  Erazmus+ stipendirana mobilnost doktoranata i osoblja na Univerzitetu Radboud, Holandija. Više informacija o konkursu možete videti na sajtu UNS-a.

  Opširnije...

  Erazmus+ stipendirana mobilnost doktoranata i osoblja na Univerzitetu u Granadi, Španija. Više informacija o konkursu možete videti na sajtu UNS-a.

  Opširnije...

  Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates