UPIS
U ŠKOLSKU 2017/2018. GODINU

opširnije

pozadina

Osnovne studije

  Dnevnik
  Prvi dan upisa
  Dnevnik
  4.7.2017.

  Opširnije...

  Počasni doktorat prilog RTV
  Počasni
  doktorat,
  prilog RTV

  Opširnije...

  Savetnik ze hemikalije
  KURS
  Savetnik
  za hemikalije

  Opširnije...

  Upis 2017
  II konkursni rok za upis u školsku 2017/2018. godinu

  Opširnije...

  Izdvajamo

  • Počasni doktor Univerziteta

   Počasni doktor Univerziteta

   Dana 29.062017. godine, naš Fakultet je posetila prof. dr Gordana Vunjak-Novaković, redovni profesor Univerziteta Kolumbija u Njujorku, SAD. Prof. dr Gordana Vunjak-Novaković je po svom osnovnom, magistarskom i doktorskom akademskom obrazovanju tehnolog.

   Prof. dr Gordana Vunjak-Novaković je 28.06.2017. godine dobila titulu počasnog doktora Univerziteta u Novom Sadu, na predlog Tehnološkog fakulteta Novi Sad.

  • Saradnja nauke i privrede

   Saradnja nauke i privrede

   „Development of innovative chocolate products fortified with bioactive compounds“

   Istraživački tim sa Tehnološkog fakulteta i kompanija Eugen Chocolate realizuju projekat u okviru Programa saradnje nauke i privrede, koji sprovodi Fond za inovacionu delatnost, a finansiraju Evropska unija i Republika Srbija.

  • Energija znanja - NIS

   Energija znanja - NIS

   Na Katedri za naftno-petrohemijsko inženjerstvo Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, uz podršku NIS-a, otvorena je moderna laboratorija koja je namenjena obrazovanju studenata Naftno-petrohemijskog inženjerstva.

  • Akreditacija Laboratorije AiP

   AKREDITACIJA LABORATORIJE ZA AMBALAŽU I PAKOVANJE OBNOVLJENA DO 2021. GODINE

   Nakon realizovanog ponovnog ocenjivanja prema zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17025:2006 dana 31.01.2017. koje je Laboratorije za ambalažu i pakovanje prošla bez neusaglašenosti, akreditacija je obnovljena do 2021. godine. Rukovodstvo se zahvaljuje saradnicima Laboratorije na angažovanju i uloženom trudu. Više informacija se nalazi na stranici Laboratorije

  • Akreditacija Laboratorije IPP

   AKREDITACIJA LABORATORIJE ZA ISPITIVANJE PREHRAMBENIH PROIZVODA OBNOVLJENA DO 2020. GODINE

   Nakon uspešno realizovanog ponovnog ocenjivanja prema zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17025:2006 akreditacija Laboratorije za ispitivanje prehrambenih proizvoda je obnovljena do 2020. godine. Rukovodstvo se zahvaljuje saradnicima Laboratorije na angažovanju i uloženom trudu. Više informacija se nalazi na linku

  Erasmus+

  Erazmus+ stipendirana studentska mobilnost i mobilnost osoblja na Univerzitetu u Haenu, Španija. Više informacija na sajtu UNS-a.

  mobilnost studenata

  mobilnost osoblja
  Erazmus+ stipendirana studentska mobilnost i mobilnost osoblja na Univerzitetu u Alkali, Španija Više informacija o konkursu možete videti na sajtu UNS-a.

  Opširnije...

  Erazmus+ stipendirana mobilnost doktoranata i osoblja na Univerzitetu Radboud, Holandija. Više informacija o konkursu možete videti na sajtu UNS-a.

  Opširnije...

  Erazmus+ stipendirana mobilnost doktoranata i osoblja na Univerzitetu u Granadi, Španija. Više informacija o konkursu možete videti na sajtu UNS-a.

  Opširnije...

  Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates