Konačna rang lista kandidata koji su se prijavili u drugom produženom kоnkursnom roku zа upis na prvu gоdinu master akademskih studija, specijalističkih akademskih studija i doktorskih akademskih studija na Tehnološkom fakultetu Novi Sad u škоlskој 2017/2018. gоdini

opširnije

Osnovne studije

  Prijem 2017
  Svečani prijem studenata
  2.10.2017.

  Opširnije...

  Poseta CNIF-a
  Poseta CNIF-a
  Tehnološkom fakultetu

  Opširnije...

  Dnevnik
  Naučnice koje
  smišljaju načine da
  hrana bude zdravija

  Opširnije...

  Počasni doktorat prilog RTV
  Počasni
  doktorat,
  prilog RTV

  Opširnije...

  Izdvajamo

  • 2nd Conference for Early Stage Researchers

   2nd Conference for Early Stage Researchers

   Dugo izdanje međunarodne konferencije Polimar 2018.

  • Poseta Biotehničkom fakultetu u Ljubljani

   Poseta Biotehničkom fakultetu u Ljubljani

   Dana 16.10.2017. godine, delegacija Tehnološkog fakulteta Novi Sad, koju su činili prof. dr Radomir Malbaša-dekan i prof. Zita Šereš, posetili su Ljubljanu, tačnije Biotehnički fakultet povodom proslave za 70. godina postojanja Biotehničkog fakulteta.

  • Prehrambene tehnologije na svetskom nivou

   Univerzitet u Novom Sadu našao se na šangajskoj listi najboljih univerziteta među 150 najboljih univerziteta iz oblasti prehrambenih tehnologija (Food Science and Technology), pošto je rangiran između 101. i 150. Mesta. Ova lista nema formalni karakter, ali predstavlja stvar prestiža u vezi sa naučno-istraživačkim radom i uticajem na nauku pojedinačnih univerziteta na svetskom nivou.

  • Saradnja nauke i privrede

   Saradnja nauke i privrede

   „Development of innovative chocolate products fortified with bioactive compounds“

   Istraživački tim sa Tehnološkog fakulteta i kompanija Eugen Chocolate realizuju projekat u okviru Programa saradnje nauke i privrede, koji sprovodi Fond za inovacionu delatnost, a finansiraju Evropska unija i Republika Srbija.

  • Energija znanja - NIS

   Energija znanja - NIS

   Na Katedri za naftno-petrohemijsko inženjerstvo Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, uz podršku NIS-a, otvorena je moderna laboratorija koja je namenjena obrazovanju studenata Naftno-petrohemijskog inženjerstva.

  • Akreditacija Laboratorije AiP

   AKREDITACIJA LABORATORIJE ZA AMBALAŽU I PAKOVANJE OBNOVLJENA DO 2021. GODINE

   Nakon realizovanog ponovnog ocenjivanja prema zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17025:2006 dana 31.01.2017. koje je Laboratorije za ambalažu i pakovanje prošla bez neusaglašenosti, akreditacija je obnovljena do 2021. godine. Rukovodstvo se zahvaljuje saradnicima Laboratorije na angažovanju i uloženom trudu. Više informacija se nalazi na stranici Laboratorije

  • Akreditacija Laboratorije IPP

   AKREDITACIJA LABORATORIJE ZA ISPITIVANJE PREHRAMBENIH PROIZVODA OBNOVLJENA DO 2020. GODINE

   Nakon uspešno realizovanog ponovnog ocenjivanja prema zahtevima standarda SRPS ISO/IEC 17025:2006 akreditacija Laboratorije za ispitivanje prehrambenih proizvoda je obnovljena do 2020. godine. Rukovodstvo se zahvaljuje saradnicima Laboratorije na angažovanju i uloženom trudu. Više informacija se nalazi na linku

  Erasmus+

  Erazmus+ stipendirana studentska mobilnost i mobilnost osoblja na Univerzitetu u Haenu, Španija. Više informacija na sajtu UNS-a.

  mobilnost studenata

  mobilnost osoblja
  Erazmus+ stipendirana studentska mobilnost i mobilnost osoblja na Univerzitetu u Alkali, Španija Više informacija o konkursu možete videti na sajtu UNS-a.

  Opširnije...

  Erazmus+ stipendirana mobilnost doktoranata i osoblja na Univerzitetu Radboud, Holandija. Više informacija o konkursu možete videti na sajtu UNS-a.

  Opširnije...

  Erazmus+ stipendirana mobilnost doktoranata i osoblja na Univerzitetu u Granadi, Španija. Više informacija o konkursu možete videti na sajtu UNS-a.

  Opširnije...

  Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates