Fakultet Studije Aktivnosti Laboratorija Biblioteka Osoblje Studenti Upis Novosti Linkovi Forum TF Alumni
Dekan
Prof. dr Radomir Malbaša  


U ime Tehnološkog fakulteta pozdravljam sve posetioce našeg sajta. Oni koji prvi put posećuju naš sajt, nakon njegovog razgledanja steći će potpuniju sliku o našem Fakultetu.

MISIJA TEHNOLOŠKOG FAKULTETA NOVI SAD
Misija Tehnološkog fakulteta Novi Sad je obrazovanje stručnjaka iz oblasti Tehnološkog inženjerstva, razvoj nauke iz oblasti Tehnološkog inženjerstva, saradnja sa privredom, održavanje kurseva celoživotnog učenja, uz stalno podizanje kvaliteta, brigu o životnoj sredini i bezbednosti, što sveobuhvatno ima vidljiv društveni značaj.

VIZIJA TEHNOLOŠKOG FAKULTETA NOVI SAD
Vizija Tehnološkog fakulteta Novi Sad je da bude ustanova koja je prvenstveno svojim kvalitetima u svim segmentima rada prepoznata u zemlji i regionu, i kao takva predstavlja potencijalnog relevantnog partnera u domaćim i međunarodnim okvirima.

Da bi se realizovale misija i vizija Tehnološkog fakulteta Novi Sad, nije dovoljno oslanjati se samo na tradiciju, koja je neosporna, nego stalno delovati proaktivno, biti spreman na inovacije, savremene trendove i uvođenje promena.

Iskreno se nadam i verujem da će Tehnološki fakultet Novi Sad pomoći svima da ostvare svoje ambicije, a da ćemo svi zajedno ostvariti sve ciljeve postavljene pred Fakultet.

Prof. dr Radomir Malbaša
Dekan

 

Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Srbija;
Telefoni: +381 (0) 21/ Dekanat: 485-3600, Studentska služba: 485-3611, 458-3612, 485-3613, Telefaks: 450-413;
e-mail: deantf@uns.ac.rs; site: http://www.tf.uns.ac.rs/